Familjelunch

Patrik har match varannan dag nu och på matchdagar åker han på morgonen och kommer inte hem fören matchen är slut. Det är ju lite trist såklart men jag är glad att han inte behöver sova med laget dagen innan match också. Idag är det spelledigt så vi passade på att äta lunch tillsammans. Jag åt tartar till förrätt och biffstroganoff till huvudrätt. Det va galet gott! Det bästa med att bo i Ryssland är priserna, det är nästan gratis. Allt är sjukt billigt. Lunchen för oss båda inklusive förrätt är billigare än en lunchrätt i Lugano till exempel. Att gå på hockey här kostar från 14kr-200kr beroende på vilka platser man har. Fattar ni va sjukt?! 

Det sägs att Sibir har ligans bästa publik och jag är villig att hålla med. Nu har ju inte jag varit i alla arenor men jag har sett både st:Petersburg och flera moskvalag. Sibirs arena (om man ens kan kalla det arena) är typ 200 år gammal och det blir ett galet tryck faktiskt. Jag älskar det. ALLA i publiken skriker och sjunger konstant och man dras med i en härlig stämning. Igår låg sibir under med 3-1 när det återstod 2 minuter. Ni kan ju gissa hur hallen exploderade när det innan matchen var slut stod 3-3. Under övertiden avgjorde pappa Patrik och då fullständigt exploderade det, publiken slutade aldrig utan sjöng och skrek. Mäktigt! 

#1 - Michelle

Man saknar ju Rysslandspriserna alltså😰 Drömmen!

Svar: Verkligen! Vi som jämför allt med Lugano nu också. Det är som natt och dag!
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.