Love for Lokomotiv

Igår var det 6 år sedan den där hemska flygkraschen som tog livet av mer eller mindre ett helt ishockeylag. Jag minns den dagen och hur chockad och rädd jag han bli. På den tiden hade jag två familjemedlemmar som spelade i ligan, min bror Tony och min sambo Patrik. Till en början gick dom bara ut med att det var ett lag men inte vilket lag. Jag minns att jag ringde mamma först samtidigt som jag och en kompis febrilt uppdaterade Aftonbladet för att få information. Ganska snabbt hörde både Tony och Patrik av sig och meddelade att dom var okej men att det var en annan svensk som hade befunnit sig på det där planet. När dom sedan gick ut med att alla utom en hade omkommit var chocken i hela hockeyvärlden total. 

Patrik och Stefan åkte till Moskva samtidigt, jag och hans fru stod där på Arlanda och vinkade dom hejdå.. Känns så sjukt fortfarande. 

Jag köpte iaf ett armband för att hedra och minnas. Tog fram det idag igen. 6 år sedan. 
Vila i frid

#1 - NORRSKEN EMMA

så fina armband =)

ha en bra helg
kram

Svar: Tack
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.