Middag med la familia

Det är inte så lätt som ensamstående att få ihop allt man vill göra. Jag vill såklart passa på att rida så mycket som möjligt nu innan jag flyttar till Ryssland men det ska passa ihop med att någon passar Unis också. 

Och nej, självklart skaffade jag inte barn för att lämna bort det barnet. Hade pappan varit hemma hade vi ju hjälpts åt men nu får jag ta hjälp av familjen istället. 
Mamma har styrt upp en familjemiddag i eftermiddag, för att säga hejdå och såklart vill alla pussa på Unis. Han växer ju så fort att dom här hemma inte kommer känna igen honom när vi kommer tillbaka. 

Nu har jag iaf fått barnvakt och ska få åka och rida vid 12, jippi. Kan erkänna att jag har träningsvärk efter två pass ridning, haha. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.