Min fantastiska kompis

Många undrar vad som hände med prinsessan och det ska jag meddela nu, hon har precis kommit fram till sitt nya hem i Holland. Fick precis en bild och insåg att jag saknar henne så sjukt mycket. Hon har inte bara utbildat mig, hon är och kommer alltid att vara min bästa kompis. Vi har hunnit med så mycket kul trots att jag bara hade henne relativt kort tid. Jag kan skriva en bok om henne men om jag bara får skriva tre ord så är det att hon är fantastisk, ärlig och bäst. One of a kind helt enkelt. Tack prinsessan för allt du gjort för mig. 


#1 - Jenny

Fina fina prinsessan ❤

#2 - Anonym

Ni var ett fantastiskt ekipage, men eftersom du hittade henne, så kommer du med all säkerhet hitta en lika fin om inte finare Prins eller Prinsessa framöver... Vem vet du kanske har med dig en "Ryssk stjärna" hem igen 😳😱😏🤗😂

Svar: Tack va snällt. Ja, kanske hittar en stjärna i Ryssland😀
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.