Ny restaurang

Idag var det ledigt för pappan, det har varit en intensiv vecka med matcher varannan dag och idag kom en efterlängtad ledighet. Så mysigt att få vakna tillsammans och kunna ligga kvar och mysa med Unis. Han är alltid så himla glad på morgonen. Vi klev upp strax före 12 och gjorde oss i ordning för lunch på killarnas favoritställe. Från och med nu är det mitt favoritställe också! Man beställer in massor av rätter som taps fast det är vanlig mat fast pyttesmå portioner. Allt jag åt var galet gott, ett extra plus för carpaccion! Vi var tillsammans med den andra svenska familjen och även en annan import och hans flickvän, mycket trevligt. 


Efter lunchen traskade jag, Patrik och Unis iväg och köpte vinterkläder. Det börjar bli kallt här nu även om det fortfarande är riktigt skönt när solen är framme så är kvällarna och nätterna kalla. Både jag och Patrik köpte en varsin jacka. 
Nu har vi precis ätit middag, Unis sover på Patrik och jag ska hoppa in i duschen. 
Puss#1 - Michelle

Ryska restauranger alltså😍😍😋😋

Svar: Mm mm mmmm! Hoppas vi kan ses i Moskva och äta riktigt god ovh billig mat och dricka goda drinkar❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.