Packa

Jag har börjat packa! Den här flytten har känts som en evighet, sen i april har vi vetat att vi ska flytta och nu börjar det ÄNTLIGEN närma sig på riktigt. Jag ska inte göra samma misstag som tidigare att ta med mig en massa kläder, skor osv för jag vet att det kommer vara så himla kallt där att inget kommer gå att använda iaf. Jag kommer istället att packa lätt och införskaffa det som är nödvändigt under resans gång. Då kanske man kan få med sig allt hem istället. Unis växer ut sina kläder i en rasande fart och till honom kommer jag bara ta med mat och babyskydd. Pappa-Patrik roddar för fullt för ankomsten och ska ha lägenheten rustad för oss två nör vi anländer om ca 2 veckor! 


Jag är så jäkla peppad! Dessutom bokades sommarens semester med flyg och hotell igår så nu känns allt lite lättare när man har något soligt att se framemot. 
Nu ska jag och familjen ut på en promenad!

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.