Pappa, vi är här nu

Spatsiba!

Vi har anlänt!!! Dagen vi väntat på i över två månader. Att få se och krama Patrik igen var helt underbart, att få vara vi. 
Vi landade strax innan 05.00 lokal tid, resan på över tio timmar gick galant. Uno sov båda flygningarna på 6 h och var vaken när vi mellanlandade. Drömbebis!

Vi har inte ens varit här i 24 h ännu men vi har hunnit med att gå på hockey redan, haha. Pappa Patrik såg oss på läktaren under nationalsången (jag älskar Rysslands nationalsång) när han sedan gjorde mål och det var nästan precis där vi satt, skrek han och hoppade in i sargen och tittade upp mot oss. Kicki började gråta och jag var såklart precis i den sekunden och köpte korv, Hahaha. Snacka om dålig tajming! Som tur var publicerade Sibir en helt magisk bild på detta och bilden säger verkligen mer än tusen ord. 

Pappa vi är här nu! 

#1 - Michelle

Ääälskar också Rysslands nationalsång! Gullis Unis på match😍😍

#2 - Grahnskan

Hejjjjjj pappan💙
Så härligt för Er.

Kram ♥️♥️

Svar: ❤️❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.