Råbiff

Jag har längtat och längtat och längtat efter Stockholms godaste råbiff. I veckan tog jag med mig systeryster och vi beställde då denna underbara rätt till lunch, det var nästan ännu godare än jag minns det. Jag har en passion för god mat och i 9 månader har man behövt tänka lite extra på vad man får och inte får stoppa i sig. Att beställa en god köttbit genomstekt är inte min grej så det har istället blivit mycket fisk men nu fick jag äntligen min råa biff, LOVE!!! 


Helgen har annars varit väldigt lugn, hopptävling och kalas men mest har jag och Unis varit hemma och myst i soffan. 

Vi börjar komma in i rutinerna nu och det är skönt, vi har en vardag och det mesta rullar på. Vill verkligen ge alla ensamstående föräldrar en stor eloge, det är inte lätt att vara ensam. Jag förstår nu vad alla menade med att jag skulle njuta sista tiden när jag var gravid och bara önskade att Unis skulle komma ut. Nu hinner man inte med så mycket mer än att mata, byta blöja och bära. Men det är helt fantastiskt också. Jag har precis nattat lilla Unis och ska faktiskt gå och lägga mig jag med. Man vet aldrig hur många timmars sömn man får så det är bäst att passa på när man kan. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.