Todays

Hur kul är det inte att kika på barnkläder?! Jag måste hejda mig lite, vill klicka hem precis allt! 


Jag har spenderat dagen med min lilla familj, promenader och mys i soffan. Avslutade med en kopp te och en kvällsmacka samtidigt som vi hejade på han som saknas i familjen. Vi fick se ett mål av pappans klubba till Unis stora förtjusning (not). 

Har bokat in en tid hos frissan, det är dags för höstförvandlingen. Man älskar ju ändå hösten. Jag är en sommartjej men det är något magiskt när hösten kommer, alla mysiga tröjor, tända ljus, varma drycker och så den där förvandlingen i håret som pricken över i:et. Förra året upplevde jag aldrig hösten, i Lugano var det ju så himla fint väder och det var himlans härligt men i år ska jag njuta av varje höstdag för jag misstänker att i Novosibirsk kommer vintern som en käftsmäll redan i oktober. 

Unis status för dagen.
Höstbäddning
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.