Ut på tur aldrig sur

Vi försöker bli hemma i den nya staden, än så länge så känns allt kanon. Det är bra avstånd till köpcentrum och mataffärer, det är skönt för det är lite drygt att ta chauffören hela tiden. Ja, vi har en chaufför,  man har det här och det tar ett tag att vänja sig vid det. Känns lyxigt men hade jag fått bestämma hade jag gärna kört bilen själv. Friheten att ta sig iväg lixom. Nu är trafiken galen så jag vet att detta är det bästa och vänjer mig snart med att ha en chaufför. Sigge som vi kallar honom kan engelska och kör försiktigt så det känns bra. 

Jag inväntar Patrik, eventuellt blir det tacos hos oss idag om alla inblandade vill och kan annars spar vi det till imorgon. 


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.